NOUTATI RETEA DESPRE NOI
Profil Poze
Articole
Opinii Sondaje Retea Statistica
Sustinatori
NIVEL 2: 0
Corneliu Dumitriu
Articole RPOL
 
VREM O ALTA CLASA POLITICA
08-11-2015 16:43
56 vizualizari
Pepiniera politicienilor corupti se afla in partide. Nu numai in organele de conducere a statului, centrale si locale, sunt corupti. Scoala coruptiei e plina de elevi silitori pregatiti de pedagogi priceputi. Dupa scurt timp, absolventii scolilor de partid ingroasa randurile somerilor in ale coruptiei. Alegerile constituie momentul schimbarii celor care si-au facut plinul cu progeniturile sau slugile lor, de regula bureti uscati.

Un optimist spunea ca, procurorii sunt hingherii javrelor corupte. Eu sunt pesimist, privind capacitatea de azi a acestora de a eradica coruptia si cred ca nu pot face fata proliferarii specifice maidanezilor.

Proliferarea coruptilor este in concurenta cu proliferarea carcotasilor luminati, barfitorilor salariati, luceferilor sclipitori si, nu in ultimul rand, a “anal-istilor” politici. Se poate trai confortabil de pe urma coruptilor, injurand pe celalat, parandu-l pe altul, laudandu-l pe asta sau cosmetizand aberatiile unuia ca sa arate a idei de valoare cu efect strategic.

Ca sa ma asortez verbal cu glasul strazii, stig si eu la actualii politicieni “PLECATI!”.
La asemenea indemn, un actual politician a facut o recomandare aberanta, sa luam altii de la bulgari. Pentru ca vad ca aberatiile sunt la moda, va impartasesc o idee care mi-a venit atunci cand am am aflat ca la Universitate, in strada, sunt 25.000 de tineri protestatari.
Ce s-ar intampla daca maine toti cei 25.000 de tineri protestatari bucuresteni s-ar inscrie in partide? Si ar face la fel si ceiilalti din tara?
Copyright ©2011 Reteaua Politica Contact Autorizatie