NOUTATI RETEA DESPRE NOI
Evenimente
Decizie
14-04-2015
In baza articolului 13.2. din statutul "Reteaua Politica" prin prezentul document se aduce o modificare la statutul organizatiei:

Aricolului 11.5 din statut i se va adauga urmatoarea propozitie:
"Pentru a promova, un membru al Retelei Politice trebuie sa beneficieze de cel putin un vot din partea unui membru al Liniei inferioare. Daca nu sint suficienti membri eligibili pentru promovare, atunci numarul celor care vor retrograda va fi limitat la numarul celor care pot promova."

Astfel Articolul 11.5 va avea urmatorul continut:
In functie de numarul de voturi pe care le au membrii RPOL la ora alegerilor, acestia vor promova sau vor retrograda dupa cum urmeaza: 20% dintre membrii unei Linii vor retrograda, 2% dintre membrii unei Linii vor promova. Pentru a promova, un membru al Retelei Politice trebuie sa beneficieze de cel putin un vot din partea unui membru al Liniei inferioare. Daca nu sint suficienti membri eligibili pentru promovare, atunci numarul celor care vor retrograda va fi limitat la numarul celor care pot promova.


Prezenta motificare este motivata de situatiile in care membri ai Retelei Politice au promovat datorita conjuncturii de a se afla pe o pozitie eligibila si fara a avea sustinerea a cel putin unui membru al Liniei inferioare fata de cea in care activa.
Modificarea intra in vigoare de astazi 14 Aprilie 2015

Octavian Marin
Membru fondator RPOL
Inapoi Lista evenimente
Copyright ©2011 Reteaua Politica Contact Autorizatie